Visie en missie

Samen wonen en leven in een kleinschalige, huiselijke en warme sfeer als groot gezin. Een woonplek voor de bewoners, waar zij, zoveel als mogelijk, hun leven zelf invulling kunnen geven. Gesitueerd in een woonwijk om gewoon deel uit te kunnen maken van de maatschappij.

Rust door een klein vast team van begeleiders in plaats van meerdere diensten en gezichten op een dag. De begeleiding is erop gericht om met elkaar een fijne groep te vormen, waarbij de bewoners iets opbouwen met elkaar. Er is een eigen kamer, maar er wordt ook veel met elkaar opgetrokken. Dit en de kleinschaligheid garandeert  dat de bewoners niet vereenzamen.

Het (zorg)paar en de medewerkers van het gezinshuis zijn in dienst van de stichting en werken volgens de visie en missie van de stichting.

Het gezinshuis functioneert verder vooral als gewoon gezin, net als ieder ander gezin!

foto zorgduo

Het zorgduo Marleen en Wilma