OP ZOEK
  naar een leuke baan

  Een woonbegeleider voor kleinschalige woonvorm

  De woonbegeleider creëert samen met het kleine team van het gezinshuis, een warm en een veilig thuis aan 6 tot 7 bewoners met een verstandelijke beperking.

  De begeleider heeft aantoonbare werkervaring en affiniteit met de doelgroep, is in staat om zelfstandig te werken en een constructieve relatie met ouders op te bouwen.. Daarnaast zijn goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. m.b.t. overdragen, rapporteren en het opstellen van begeleidingsplannen belangrijke vaardigheden. De invulling van de begeleiding gebeurd volgens de visie en werkwijze van stichting ‘’Ook Voor Jou’’ wonen. In verband met de aard van het werk is het bezit van een rijbewijs een vereiste.

  De woonbegeleider is in hoge mate flexibel en werkt in onregelmatige diensten.
  Salariëring van begeleider vindt plaats in FWG 35 (min €1800 – max €2675)
  Overige arbeidsvoorwaarden zijn eveneens conform CAO gehandicaptenzorg.

  Sollicitaties kun je richten t.a.v. Letty Wardenaar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


  Voor zowel lunchroom Tante Tee als gezinshuis Onder de Panne is de stichting altijd geïnteresseerd in (ervaren) begeleiders die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. 

  Ook oproep werk is mogelijk. Voor vragen en sollicitaties kan er contact worden gezocht met Letty Wardenaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Tevens bieden wij stage plekken aan voor MBO (Helpende zorg en welzijn, Begeleider gehandicaptenzorg, Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg) en HBO (SPH).

  Vrijwilligers zijn ook van harte welkom! Gezelligheid gegarandeerd!

   


  Gezinshuis
  Onder de Panne

  Onder de Panne is een kleinschalig gezinshuis in de Velserbroek waar 24 uurs zorg wordt geboden aan 7 bewoners door gezinsouders en begeleiders.

  Meer informatie: klik hier!

  Lunchroom
  Tante Tee

  Tante Tee is een gezellige lunchroom waar jong volwassenen met een beperking de scepter zwaaien.

  Meer informatie op www.tante-tee.nl