Plek vrij voor
nieuwe bewoner

In gezinshuis “Onder de Panne” van stichting “Ook Voor Jou”wonen aan de Annie Romeinstraat 2-4 in Velserbroek komt een plek vrij voor een nieuwe bewoner tussen de 20 en 40 jaar met een verstandelijke beperking.
Het gezinshuis is een kleinschalige woonvorm voor 7 volwassenen met een verstandelijke beperking waar 24-uurs zorg wordt verleent. Uitgaanspunt is het realiseren van een zo gewoon mogelijk leven voor de bewoners.

De medewerkers scheppen de voorwaarden zodat de bewoners zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen. De gezinsouder is de vaste basis en dat biedt structuur en veiligheid. Er wordt met elkaar gewoond en geleefd in de gemeenschappelijke ruimten, maar daarnaast heeft elke bewoner ook een eigen kamer. In hun huis geven de bewoners zo veel als mogelijk zelf invulling aan hun leven. Zij ontvangen daar hun visite, ouders en vrienden. Maar de groep vormt met elkaar ook een vaste basis zodat zij ook op elkaar kunnen steunen en niet in een sociaal isolement komen. Afhankelijk van de mate van beperking en zelfredzaamheid is het de taak van de begeleiding om de bewoners zo goed als mogelijk te ondersteunen en te begeleiden op alle levensterreinen.

Is uw belangstelling gewekt, maak dan gerust eens een afspraak om langs te komen zodat u de woning kunt zien en in een persoonlijk gesprek al uw vragen beantwoord kunnen worden. U kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen namelijk door te bellen met 023-5490842 of een e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gezinshuis
Onder de Panne

Onder de Panne is een kleinschalig gezinshuis in de Velserbroek waar 24 uurs zorg wordt geboden aan 7 bewoners door gezinsouders en begeleiders.

Meer informatie: klik hier!

Lunchroom
Tante Tee

Tante Tee is een gezellige lunchroom waar jong volwassenen met een beperking de scepter zwaaien.

Meer informatie op www.tante-tee.nl