Wij zoeken
een ervaren woonbegeleider

Stichting "Ook Voor Jou" wonen zoekt op korte termijn een ervaren woonbegeleider voor kleinschalige woonvorm voor minimaal 16 uur en maximaal 30 uur per week in wisselende diensten.

De woonbegeleider creëert samen met het kleine team van het gezinshuis in de Velserbroek, een warm en een veilig thuis aan maximaal 7 (jong)volwassen bewoners met een verstandelijke beperking.

Wat vragen wij: Wij zoeken een begeleider met ruime ervaring binnen de functie en met de doelgroep. Met ruime kennis op zowel zorginhoudelijk als organisatorisch vlak. Je bent in staat de bewoners een goede begeleiding en verzorging te bieden binnen een huiselijke sfeer en organiseert de zorg rondom de bewoners. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de begeleidingsplannen en draagt zorg voor de andere rapportages. Ook onderhoud je het contact met familie en andere verwanten van de bewoners. Een begeleider is in staat om met collega’s op een prettige manier samen te werken. Binnen het team, maar ook met de bewoners, werk je ontwikkelingsgericht. Je behoud het overzicht en de structuur, houdt van een uitdaging, geeft niet snel op en de bewoners kunnen het erg waarderen als je ook humor in kunt zetten in je begeleiding. Je kan zelfstandig en pro-actief werken en neemt zelf initiatieven. Daarnaast ben je in staat om te reflecteren op je handelen en op dat van het team.

Wat bieden wij: Een leuke en uitdagende werkplek met maximaal 7 verschillende bewoners binnen een kleinschalige informele setting met weinig hiërarchie en korte lijnen. De vrijheid om, samen met je collega’s, vorm te geven aan de zorg van de bewoners en mee te denken met het beleid. Een goede en gedegen inwerkperiode en collega’s waar je op kunt bouwen en terugvallen.

Salaris is conform de CAO gehandicaptenzorg met zicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:
• Vakantiegeld
• Dertiende maand / Eindejaars Bonus

Soort dienstverband: Parttime/fulltime, Onbepaalde tijd
Salaris: FWG 35 CAO gehandicaptenzorg

Vacatures en stageplekken

Voor zowel lunchroom Tante Tee als gezinshuis Onder de Panne is de stichting altijd geïnteresseerd in (ervaren) begeleiders die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Ook oproep werk is mogelijk. Voor vragen en sollicitaties kan er contact worden gezocht met Letty Wardenaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tevens bieden wij stage plekken aan voor MBO (Helpende zorg en welzijn, Begeleider gehandicaptenzorg, Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg) en HBO (SPH).

Vrijwilligers zijn ook van harte welkom! Gezelligheid gegarandeerd!

Voor zowel het gezinshuis als de lunchroom zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers.

Heeft u vrije tijd over en heeft u affiniteit met de doelgroep, neem dan eens contact met 1 van de locaties op om de mogelijkheden te bespreken.

Het gezinshuis biedt stage mogelijkheden voor MBO en HBO.