Vacatures en stageplekken

Een woonbegeleider voor kleinschalige woonvorm

De woonbegeleider creëert samen met het kleine team van het gezinshuis, een warm en een veilig thuis aan 6 tot 7 bewoners met een verstandelijke beperking.

De begeleider heeft aantoonbare werkervaring en affiniteit met de doelgroep, is in staat om zelfstandig te werken en een constructieve relatie met ouders op te bouwen.. Daarnaast zijn goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. m.b.t. overdragen, rapporteren en het opstellen van begeleidingsplannen belangrijke vaardigheden. De invulling van de begeleiding gebeurd volgens de visie en werkwijze van stichting ‘’Ook Voor Jou’’ wonen. In verband met de aard van het werk is het bezit van een rijbewijs een vereiste.

De woonbegeleider is in hoge mate flexibel en werkt in onregelmatige diensten.
Salariëring van begeleider vindt plaats in FWG 35 (min €1800 – max €2675)
Overige arbeidsvoorwaarden zijn eveneens conform CAO gehandicaptenzorg.

Voor zowel het gezinshuis als de lunchroom zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers.

Heeft u vrije tijd over en heeft u affiniteit met de doelgroep, neem dan eens contact met 1 van de locaties op om de mogelijkheden te bespreken.

Het gezinshuis biedt stage mogelijkheden voor MBO en HBO.