Wij zoeken
een ervaren woonbegeleider

Parttime tot fulltime

Een dynamische en kleinschalige organisatie waar kwaliteit van zorg voorop staat. Binnen een ‘’gezinshuis’’ waar7 (jong) volwassen bewoners met een verstandelijke beperking wonen en leven als een gezin, allemaal anders, maar ieder uniek!
Een klein team van professionele begeleiders begeleid en ondersteunt hen in hun dagelijks leven en ontwikkeling en zorgt voor een goede sfeer en groepsgevoel.

Wat vragen we?
Ruime ervaring binnen de functie en met de doelgroep (verschillende beperkingen en niveau’s) en vooral passie in je vak Je kan schakelen in de verschillende vormen van begeleiding, want elke bewoner heeft zijn/haar eigen begeleidingsbehoefte, zonder het groepsbelang uit het oog te verliezen Je kan zelfstandig werken en een bijdrage leveren aan de teamontwikkeling Daarnaast biedt je overzicht en structuur, staat stevig in je schoenen en geeft niet snel op Ook ben je in staat om de bewoners adequaat te ondersteunen in hun ADL Verantwoording voor begeleidingsplannen en rapportages Je bent pro-actief en neemt zelf initiatieven Vanwege het kleinschalige karakter van het gezinshuis ben je ook in staat om op de juiste manier de contacten te onderhouden met de families van onze bewoners Je staat open voor ontwikkeling en zelfreflectie

Wat bieden we?
Een leuke en uitdagende werkplek binnen een kleinschalige setting met weinig hiërarchie en korte lijnen. De vrijheid om, samen met je collega’s, vorm te geven aan de zorg voor de bewoners en mee te denken met het beleid Er wordt daarom ook veel aandacht besteed aan ontwikkeling, groei en kwaliteit van de begeleiders en aan teamontwikkeling Een goede en gedegen inwerkperiode en collega’s waarop je op kunt bouwen en op kunt terugvallen Een unieke werkplek, door het kleinschalige karakter waar met een duidelijke visie op de zorg en voor de bewoners ook echt bewonersgericht gewerkt wordt Echt iets kunnen betekenen voor een unieke groep bewoners, die ieder vanwege hun eigen verhaal en beperkingen binnen de veilige setting van het gezinshuis wonen

Wat heb jij ons te bieden? We horen het graag!

Salaris is conform de CAO gehandicaptenzorg met zicht op een contract voor onbepaalde tijd Er wordt gewerkt in wisselende diensten, waaronder avond, slaap en weekend diensten

Vacatures en stageplekken

Voor zowel lunchroom Tante Tee als gezinshuis Onder de Panne is de stichting altijd geïnteresseerd in (ervaren) begeleiders die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. 

Ook oproep werk is mogelijk. Voor vragen en sollicitaties kan er contact worden gezocht met Letty Wardenaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tevens bieden wij stage plekken aan voor MBO (Helpende zorg en welzijn, Begeleider gehandicaptenzorg, Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg) en HBO (SPH).

Vrijwilligers zijn ook van harte welkom! Gezelligheid gegarandeerd!


Voor zowel het gezinshuis als de lunchroom zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers.

Heeft u vrije tijd over en heeft u affiniteit met de doelgroep, neem dan eens contact met 1 van de locaties op om de mogelijkheden te bespreken.

Het gezinshuis biedt stage mogelijkheden voor MBO en HBO.