Vacatures en stageplekken

Een woonbegeleider voor kleinschalige woonvorm

De woonbegeleider creëert samen met het kleine team van het gezinshuis, een warm en een veilig thuis aan 6 tot 7 bewoners met een verstandelijke beperking.

De begeleider heeft aantoonbare werkervaring en affiniteit met de doelgroep, is in staat om zelfstandig te werken en een constructieve relatie met ouders op te bouwen.. Daarnaast zijn goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. m.b.t. overdragen, rapporteren en het opstellen van begeleidingsplannen belangrijke vaardigheden. De invulling van de begeleiding gebeurd volgens de visie en werkwijze van stichting ‘’Ook Voor Jou’’ wonen. In verband met de aard van het werk is het bezit van een rijbewijs een vereiste.

De woonbegeleider is in hoge mate flexibel en werkt in onregelmatige diensten.
Salariëring van begeleider vindt plaats in FWG 35 (min €1800 – max €2675)
Overige arbeidsvoorwaarden zijn eveneens conform CAO gehandicaptenzorg.

Sollicitaties kun je richten t.a.v. Letty Wardenaar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor zowel lunchroom Tante Tee als gezinshuis Onder de Panne is de stichting altijd geïnteresseerd in (ervaren) begeleiders die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. 

Ook oproep werk is mogelijk. Voor vragen en sollicitaties kan er contact worden gezocht met Letty Wardenaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tevens bieden wij stage plekken aan voor MBO (Helpende zorg en welzijn, Begeleider gehandicaptenzorg, Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg) en HBO (SPH).

Vrijwilligers zijn ook van harte welkom! Gezelligheid gegarandeerd!

 


Voor zowel het gezinshuis als de lunchroom zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers.

Heeft u vrije tijd over en heeft u affiniteit met de doelgroep, neem dan eens contact met 1 van de locaties op om de mogelijkheden te bespreken.

Het gezinshuis biedt stage mogelijkheden voor MBO en HBO.