Vacatures en stageplekken

Een senior woonbegeleider voor kleinschalige woonvorm voor 24 tot 36 uur per week in wisselende diensten (ook slaap-en weekenddiensten)

De senior woonbegeleider creëert samen met het kleine team van het gezinshuis in de Velserbroek, een warm en een veilig thuis aan 7 (jong) volwassen bewoners met een verstandelijke beperking.

Wat vragen wij:

Wij zoeken een senior begeleider met ruime ervaring binnen de functie en met de doelgroep. Met ruime kennis op zorginhoudelijk als organisatorisch vlak. Je bent in staat de bewoners een goede begeleiding en verzorging te bieden binnen een huiselijke sfeer en organiseert/coördineert de zorg rondom de bewoners. Je bent verantwoordelijk voor de begeleidingsplannen en de uitvoering hiervan en draagt zorg voor de andere rapportages. Ook onderhoud je het contact met familie en andere verwanten van de bewoners. Een senior begeleider is in staat om collega’s op een prettige manier te coachen en te inspireren. binnen het team, maar ook met de bewoners, werk je ontwikkelingsgericht.

Je behoud het overzicht en de structuur, houdt van een uitdaging, geeft niet snel op en de bewoners kunnen het erg waarderen als je ook humor in kunt zetten in je begeleiding. Je kan zelfstandig en pro-actief werken en neemt zelf initiatieven. Daarnaast ben je in staat om te reflecteren op je handelen en op dat van het team.

Wat bieden wij:
Een leuke en uitdagende werkplek met 7 verschillende bewoners binnen een kleinschalige informele setting met weinig hiërarchie en korte lijnen. De vrijheid om, samen met je collega’s, vorm te geven aan de zorg van de bewoners en mee te denken met het beleid. Een goede en gedegen inwerkperiode en collega’s waar je op kunt bouwen en terugvallen Salaris is conform de CAO gehandicaptenzorg met zicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Meer informatie is te vinden op www.stichting-ookvoorjou.nl
Sollicitaties met cv kun je richten t.a.v. Letty Wardenaar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een woonbegeleider voor kleinschalige woonvorm

De woonbegeleider creëert samen met het kleine team van het gezinshuis, een warm en een veilig thuis aan 6 tot 7 bewoners met een verstandelijke beperking.

De begeleider heeft aantoonbare werkervaring en affiniteit met de doelgroep, is in staat om zelfstandig te werken en een constructieve relatie met ouders op te bouwen.. Daarnaast zijn goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. m.b.t. overdragen, rapporteren en het opstellen van begeleidingsplannen belangrijke vaardigheden. De invulling van de begeleiding gebeurd volgens de visie en werkwijze van stichting ‘’Ook Voor Jou’’ wonen. In verband met de aard van het werk is het bezit van een rijbewijs een vereiste.

De woonbegeleider is in hoge mate flexibel en werkt in onregelmatige diensten.
Salariëring van begeleider vindt plaats in FWG 35 (min €1800 – max €2675)
Overige arbeidsvoorwaarden zijn eveneens conform CAO gehandicaptenzorg.

Voor zowel lunchroom Tante Tee als gezinshuis Onder de Panne is de stichting altijd geïnteresseerd in (ervaren) begeleiders die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Ook oproep werk is mogelijk. Voor vragen en sollicitaties kan er contact worden gezocht met Letty Wardenaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tevens bieden wij stage plekken aan voor MBO (Helpende zorg en welzijn, Begeleider gehandicaptenzorg, Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg) en HBO (SPH).

Vrijwilligers zijn ook van harte welkom! Gezelligheid gegarandeerd!

Voor zowel het gezinshuis als de lunchroom zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers.

Heeft u vrije tijd over en heeft u affiniteit met de doelgroep, neem dan eens contact met 1 van de locaties op om de mogelijkheden te bespreken.

Het gezinshuis biedt stage mogelijkheden voor MBO en HBO.