Wij zoeken
een ervaren woonbegeleider

Stichting Ook Voor Jou is een jonge en dynamische stichting met korte lijnen en weinig hiërarchie waar (een hoge) kwaliteit van zorg voorop staat.
Ons team van professionals zorgt ervoor dat onze missie, visie, werkwijze en kernwaarden dagelijks in de praktijk uitgevoerd worden. Dit komt terug in alles wat we doen. Samen zorgen zij ervoor dat de kwaliteit van zorg naar een nog hoger level getild wordt.

Er is vrijheid om, samen met de collega’s, vorm te geven aan de zorg voor de bewoners en mee te denken met het beleid. Er wordt daarom ook veel aandacht besteed aan ontwikkeling, groei en kwaliteit van de begeleiders en aan teamontwikkeling. De stichting zorgt voor een goede en gedegen inwerkperiode.

Ons team bestaat uit professionele medewerkers met veel kennis en kunde, we kunnen op elkaar bouwen en terugvallen. Belangrijk bij onze medewerkers vinden wij het aangaan van eigenaarschap. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er bekendheid is met de methodes ‘’Geef me de Vijf’’ en ‘’Triple C’’.

Bij stichting Ook Voor Jou vind je een unieke werkplek, door het kleinschalige karakter waar met een duidelijke visie op de zorg en voor de bewoners ook echt bewonersgericht gewerkt wordt. Echt iets kunnen betekenen voor een unieke groep bewoners, die ieder vanwege hun eigen verhaal en beperkingen binnen de veilige setting van het gezinshuis wonen.

Wat heb jij ons te bieden? We horen het graag! We komen graag in contact met professionals en hebben diverse dingen te bieden qua uren, maar ook in functies en taken/verantwoordelijkheden. We gaan graag met je in gesprek!

Salaris is conform de CAO gehandicaptenzorg met zicht op een contract voor onbepaalde tijd. Er wordt gewerkt in wisselende diensten, waaronder avond, slaap en weekenddiensten.

Ervaring van een begeleidster: Ik wil een breed compliment aan de stichting geven, want ik heb de afgelopen jaren verschillende plekken gezien in mijn tijd als hulpverlener en ik vind ‘Ook voor jou’ een onwijs mooi geslaagd initiatief!
Maar mijn complimenten voor wat er is opgericht in de Annie Romeinstraat, het gezinshuis! Wat er is neergezet voor de bewoners vind ik oprecht te gek! Er is een THUIS gecreëerd waar iedereen zichzelf mag zijn en individuen een mooi geheel vormen! Een woonplek waar met volle inzet gekeken wordt wat het beste is voor iedereen. Organisatorisch loopt het als een treintje!! Het welzijn van de bewoners staat met stipt op nummer 1 en dat is precies hoe het (volgens mij) hoort te zijn! Ik heb onwijs veel respect en waardering voor de stichting!